Τουρνουά

Κάντε κλικ για να δείτε τα προγραμματισμένα τουρνουά.

Κανονικά τουρνουά

Η εν λόγω μορφή τουρνουά περιλαμβάνει τα παιχνίδια ραμί, Oklahoma, Kalooki (Kaluki) παραδοσιακό ραμί, Rummy 500 and Okey (διατίθεται επίσης ως Tiled Rummy). Για το πλήρες πρόγραμμα παρακαλούμε μεταβείτε στη σελίδα Προγραμματισμένα Τουρνουά. Η κεντρική ιδέα αυτών των τουρνουά είναι να δώσουν τη δυνατότητα στους παίκτες να συναγωνιστούν με σκοπό κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο. Κάθε τουρνουά έχει το δικό του πίνακα αποπληρωμής που κατανέμει το συνολικό έπαθλο ανάλογα με την απόδοση των παικτών καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά.
Αυτή η μορφή τουρνουά διατίθεται τόσο για γρήγορα τουρνουά, όσο και για τουρνουά πολλών τραπεζιών.Συντομογραφίες του λόμπι για τους ειδικούς τύπους τουρνουά:

(T) Turbo
(S) Speed (ταχύτητας)
(G) Guaranteed (εγγυημένο)
(A) Added Prize (πρόσθετο έπαθλο)
(R) Rebuy
(P) Payment (πληρωμή)
Royal Stars Royal Stars
(Q) Qualifier Tourney (προκριματικοί)
(B) Beginners (για αρχάριους)

Τουρνουά Turbo (T)

Τα τουρνουά αυτά μοιάζουν με τα κανονικά, αλλά έχουν το επιπλέον στοιχείο της ταχύτητας. Απολαύστε Gin, Kalooki 40, Kalooki 51, Oklahoma, & ραμί με ρυθμό πιο γρήγορο, πιο συναρπαστικό και πιο δυναμικό. Κάθε γύρος διαρκεί 30 δευτερόλεπτα, εισάγοντας επιπλέον προκλήσεις για τους παίκτες, που πρέπει να είναι γρήγοροι και πιο συγκεντρωμένοι. Αυτή η μορφή τουρνουά διατίθεται τόσο ως γρήγορο τουρνουά, όσο και ως τουρνουά πολλών τραπεζιών. Στο λόμπι, θα αναγνωρίσετε αυτό το είδος τουρνουά από το «Τ» που αναγράφεται στο τέλος του ονόματος του τουρνουά.

Τουρνουά ταχύτητας (S)

Ο μετρητής επιπέδων του τουρνουά προχωράει πιο γρήγορα, δημιουργώντας γρηγορότερο ρυθμό και συναρπαστικά τουρνουά, που στην πορεία γίνονται όλο και πιο απρόβλεπτα.

Εγγυημένα τουρνουά (G)

Σε αυτή τη μορφή τουρνουά, το RummyRoyal προκαθορίζει ένα εγγυημένο έπαθλο που δεν εξαρτάται από τον αριθμό των παικτών που δηλώνουν συμμετοχή. Αυτό σημαίνει πως τα στοιχήματα των παικτών μετράνε για το συνολικό έπαθλο, αλλά αν δεν δηλώσουν συμμετοχή αρκετοί παίκτες ώστε το συνολικό έπαθλο να ανέλθει στο εγγυημένο ποσό, θα καλύψουμε εμείς τη διαφορά. Στην περίπτωση που τα συνολικά στοιχήματα των παικτών ξεπεράσουν το εγγυημένο έπαθλο, τότε αυτό θα αυξηθεί ανάλογα.

Τουρνουά πρόσθετου επάθλου (A)

Στα τουρνουά πρόσθετου επάθλου, το RummyRoyal προσθέτει συγκεκριμένο χρηματικό ποσό στο ποσό που έχει συγκεντρωθεί για το έπαθλο. Αν, παραδείγματος χάριν, ένα τουρνουά με buy-in 7 δολάρια (6$+1$) έχει 20 παίκτες και πρόσθετο έπαθλο 25$, το συνολικό έπαθλο θα είναι 145$, αντί για 120$.

Τουρνουά με δυνατότητα Rebuy (R)

Τουρνουά πολλών τραπεζιών:

Σε αυτό το είδος τουρνουά, οι παίκτες που αποκλείονται στα αρχικά επίπεδα έχουν το δικαίωμα να επιστρέψουν στο παιχνίδι με όσες μάρκες είχαν στην αρχή. Το μέγιστο επίπεδο με δυνατότητα rebuy και ο αριθμός των rebuy ανά παίκτη αναγράφονται στο λόμπι του τουρνουά.
Υπάρχει επίσης δυνατότητα rebuy όταν η μάρκες είναι λιγότερες από x = [αρχικές μάρκες –ante επιπέδου 1], με την επιλογή «rebuy» στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης του παιχνιδιού.

Τα τουρνουά πολλών τραπεζιών με δυνατότητα rebuy φέρουν τον χαρακτηρισμό (R) στο λόμπι.

Τουρνουά γρήγορων τραπεζιών:
Στα γρήγορα τουρνουά υπάρχει δυνατότητα rebuy μετά τoν αποκλεισμό. Το rebuy γίνεται επιλέγοντας την εντολή «rebuy» στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης. Ο παίκτης ξαναμπαίνει στο τουρνουά με τόσους πόντους ποινής όσους έχει ο παίκτης που έχει τους περισσότερους πόντους ποινής στο τραπέζι.
Τα γρήγορα τουρνουά με δυνατότητα rebuy φέρουν σήμανση ανάλογα με το μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό rebuy: (Rx1), (Rx2) κλπ.

Τουρνουά πληρωμής (P) (γνωστά και ως Wagers)

Στα παραδοσιακά παιχνίδια ραμί εκτός διαδικτύου, ορισμένες εκδοχές περιλαμβάνουν επιπλέον wager, εκτός από το ποτ του παιχνιδιού. Οι πληρωμές μοιράζονται στο τέλος κάθε γύρου, ενώ το παιχνίδι διατηρεί το τελικό έπαθλο, το οποίο κερδίζει ο νικητής (ή οι νικητές) του παιχνιδιού. Σε αυτό το είδος παιχνιδιού, ο νικητής κάθε παρτίδας κερδίζει μια επιπλέον πληρωμή από τους ηττημένους αντιπάλους τους, ανάλογα με την κίνηση που τον οδήγησε στη νίκη (π.χ. η κίνηση «Kalooki» ή «Gin» πληρώνει περισσότερο από την κίνηση «Going out»). Οι πληρωμές αυτές είναι ανεξάρτητες από το προκαθορισμένο ποτ του παιχνιδιού.

Στα γρήγορα τουρνουά οι παίκτες βάζουν συγκεκριμένο χρηματικό ποσό στο τραπέζι, το οποίο αποτελείται από το buy-in του παιχνιδιού και τις μάρκες για τις πληρωμές. Το ποσό του buy-in πηγαίνει στο ποτ και το υπόλοιπο ποσό χρησιμοποιείται ως μάρκες για τις πληρωμές ανάμεσα στις παρτίδες. Αν κάποιος παίκτης ξεμείνει από μάρκες στη μέση του παιχνιδιού παραμένει στο παιχνίδι χωρίς να συμμετέχει στις επιπλέον πληρωμές και χωρίς να δικαιούται να λάβει πληρωμή από τους άλλους παίκτες όταν κερδίσει κάποιο γύρο. Όταν αποκλειστεί κάποιος παίκτης από το τραπέζι (στα γρήγορα τουρνουά) ή όταν λήξει το παιχνίδι (στα τουρνουά γύρων), τυχόν μάρκες που έχουν απομείνει επιστρέφονται αυτόματα στο λογαριασμό του παίκτη, υπό μορφή μετρητών. Τα τραπέζια με επιπλέον πληρωμές φέρουν τη σήμανση (P) στο λόμπι. Οι πληρωμές διατίθενται στη λειτουργία γρήγορων τουρνουά, αλλά και στη λειτουργία τουρνουά γύρων. Η αναλογία πληρωμών του παιχνιδιού φαίνεται στο μαύρο πλαίσιο στην πάνω δεξιά γωνία του τραπεζιού, ενώ το μέγιστο ποσό που ρισκάρουν οι παίκτες ανά παιχνίδι αναγράφεται (εντός παρενθέσεως) στο κύριο λόμπι, στη στήλη buy-in.

Τουρνουά Royal Stars

Κάθε μήνα, διοργανώνουμε τουρνουά Royal Stars πολλών τραπεζιών για όλα τα μέλη του R.S.C. Καλούμε όλα τα μέλη του RummyRoyal που πραγματοποιούν καταθέσεις να συμμετέχουν σε αυτά τα τουρνουά για να μετατρέψουν τους πόντους Royal Stars που έχουν συγκεντρώσει σε μετρητά!

Τουρνουά δωρεάν γύρων (Freerolls)

Τα Freerolls είναι τουρνουά πολλών τραπεζιών που προσφέρουν χρηματικά έπαθλα χωρίς να υπάρχει χρέωση συμμετοχής. Το RummyRoyal διοργανώνει πολλά τουρνουά δωρεάν γύρων για διάφορα παιχνίδια ραμί σε καθημερινή, εβδομαδιαία και μηνιαία βάση. Επιπλέον, προσφέρουμε δωρεάν γύρους σε διάφορες βαθμίδες VIP μελών. Όλα τα τουρνουά δωρεάν γύρων έχουν κίτρινο χρώμα στο λόμπι για να είναι εύκολα αναγνωρίσιμα.

Προκριματικό τουρνουά (Q)

Τα τουρνουά με μεγάλα εγγυημένα έπαθλα συνήθως έχουν προκριματικά τουρνουά στα οποία οι νικητές κερδίζουν κουπόνια συμμετοχής για το κυρίων τουρνουά. Θα βρείτε πληροφορίες για αυτά τα τουρνουά στην ενότητα «Προσφορές» της ιστοσελίδας μας.

Τουρνουά για αρχάριους (B)

Τα τραπέζια για αρχάριους έχουν σχεδιαστεί για να δώσουν στους νέους παίκτες την ευκαιρία να συνηθίσουν το παιχνίδι με χρήματα, παίζοντας με παίκτες του επιπέδου τους. Μόνο τα νέα μέλη, που έκαναν την πρώτη τους κατάθεση μέσα στις τελευταίες 90 μέρες, έχουν δικαίωμα συμμετοχής.
* Τα τραπέζια αρχαρίων φέρουν τη σήμανση (B) στο λόμπι.

Καλή επιτυχία!