Παιχνίδια Ράμι

Ράμι ονομάζεται ένα είδος παιχνιδιών ικανότητας που παίζονται με τράπουλα. Η οικογένεια αυτή των παιχνιδιών είναι γνωστή και δημοφιλής σε όλο τον κόσμο, ενώ χαρίζει ατελείωτες ώρες διασκέδασης σε όσους γνωρίζουν καλά τους κανόνες. Το Ράμι online είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια, και μπορούν να το παίξουν εύκολα άτομα κάθε ηλικίας άνω των δεκατριών. Με το Ράμι, διασκεδάζουν όλοι απίστευτα αλλά και οικονομικά. Οι παίκτες μπορούν να είναι δύο ή τέσσερις. Παίζεται όμως και με έξι.
Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι πολύ απλός: Μαζέψτε και πετάξτε φύλλα σχηματίζοντας ομάδες ή συνδυασμούς (σετ χαρτιών, γνωστά ως melds). Νικητής είναι το πρώτο άτομο που θα ξεφορτωθεί όλα του τα φύλλα, είτε απορρίπτοντάς τα, είτε σχηματίζοντας έξυπνα σετ (melds) με τα φύλλα που έχει στο χέρι του.

Έχετε ήδη εξοικειωθεί με το Ράμι; Παίζετε απλά για διασκέδαση ή με χρήματα; Εάν ναι, τότε η RummyRoyal σας προσφέρει αίθουσες Κλασσικού Ράμι, όπου μπορείτε να παίξετε με πραγματικά χρήματα, και να συμμετέχετε ακόμη και σε τουρνουά.
Στη RummyRoyal θα βρείτε οnline παιχνίδια Τζίν Ράμι, Κουμ-Καν 51, Κουμ-Καν 40, και Ράμικαμπ, για να απολαύσετε την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού ! Κάθε τουρνουά Ράμι διαθέτει τη δική του κάρτα πόντων, όμως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την γενική κλίμακα βαθμολογίας – Άσσος = 1 πόντος, Φιγούρες = 10 πόντοι, Λοιπά φύλλα = πόντοι όσοι και η αξία που αναγράφεται στο φύλλο. Η αίσθηση της νίκης σε ένα τουρνουά Ράμι είναι μοναδική, γι’ αυτό και εμείς στη RummyRoyal φροντίζουμε να σας εξασφαλίσουμε μια απόλυτα ικανοποιητική εμπειρία, ενημερώνοντάς σας διαρκώς για νέα τουρνουά και προσφέροντάς σας ατελείωτα διασκεδαστικά παιχνίδια.

Στη RummyRoyal μπορείτε να μάθετε να παίζετε Ράμι, σύντομα, παρακολουθώντας ένα εύκολο και ενημερωτικό βίντεο επίδειξης Τζιν Ράμι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαβάσετε με προσοχή (μία ή δύο φορές αρκούν) τους Βασικούς Κανόνες. Έπειτα παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο επίδειξης, για να δείτε πώς να εφαρμόσετε τους κανόνες. Μπορείτε να το επαναλάβετε τη διαδικασία όσες φορές επιθυμείτε, έτσι ώστε να εξοικειωθείτε καλύτερα με το παιχνίδι. Τέλος, διαβάστε την ενότητα με τίτλο «Αρχίζοντας». Έμπειροι παίκτες αναφέρουν ότι ο καλύτερος τρόπος εκμάθησης Ράμι είναι η παρακολούθηση μιας παρτίδας.

Εάν το παιχνίδι με χαρτιά αποτελεί μέρος της οικογενειακής σας διασκέδασης, τότε ίσως σας είναι ήδη γνωστά παιχνίδια όπως, Κανάστα, Οκλαχόμα Τζιν, Οκέι, Ράμι 500, Τρίπολη, και Ματζόνγκ. Εάν όχι, τότε εύκολα μπορείτε να τα μάθετε εδώ, στη RummyRoyal, εφόσον τα παιχνίδια αυτά έχουν πολλές ομοιότητες με το κλασσικό Ράμι, και ανήκουν στην ίδια οικογένεια, γνωστή ως παιχνίδια «τράβηξε – πέτα.

Καλωσορίσατε στην οικογένεια της RummyRoyal. Ελπίζουμε να σας ξαναδούμε σύντομα !

Κλασσικό Ράμι

Το παραδοσιακό ραμί είναι το πιο δημοφιλές παιχνίδι με χαρτιά εδώ και περισσότερους από 2 αιώνες.

Τζιν Ράμι

Τζιν Ράμι είναι μια δημοφιλής παραλλαγή του ραμί και ένα από τα πιο διάσημα παιχνίδια που απαρτίζουν την οικογένεια παιχνιδιών διαδικτυακού ραμί. Το παιχνίδι είναι εύκολο, συνδυάστε τα φύλλα σας σε set και run κερδίστε με κίνηση knock, gin ή.

Ράμι 500

Ως σημαντικό μέλος της οικογένειας παιχνιδιών ραμί, το Rummy 500 έχει πολλές ομοιότητες με το παραδοσιακό ραμί. Ωστόσο, το Rummy 500 έχει αρκετούς κανόνες που το κάνουν να διαφέρει από τα άλλα και το καθιστούν συναρπαστικά μοναδικό.

Κουμ-Καν 40

Το Kalooki 40 είναι επίσης γνωστό ως η βρετανική εκδοχή του ραμί. Έχει αρκετές ομοιότητες με το Kalooki 51 και άλλα παιχνίδια της οικογένειας των παιχνιδιών ραμί. Το RummyRoyal προσφέρει διαδικτυακά παιχνίδια και τουρνουά Kalooki 40, με ή χωρίς χρήματα.

Κουμ-καν 51

Κουμ-καν 51 είναι μια δημοφιλής παραλλαγή του κλασικού ραμί. Ωστόσο, αυτή η εκδοχή περιλαμβάνει περισσότερα χαρτιά όπως δύο επιπλέον τζόκερ. Το πρώτο meld του παιχνιδιού πρέπει να ισούται το λιγότερο με 51 πόντους. Μάθετε τα πάντα για το Kalooki 51 εδώ.

Οκλαχόμα Τζιν

Οκλαχόμα Τζιν είναι πασίγνωστο παιχνίδι ραμί και προέρχεται από τη Νέα Υόρκη. Το τραπέζι του Oklahoma Gin μοιάζει με άλλων παιχνιδιών ραμί, ενώ διαφέρει από του Gin Rummy λόγω των κανόνων για το όριο του knock.

Οκέι

Το τούρκικο ραμί, ή αλλιώς Okey, είναι μια από τις δημοφιλής παραλλαγές του ραμί με πλακίδια, το οποίο παίζεται σχεδόν σε κάθε σπίτι στην Τουρκία και πλέον διατίθεται δωρεάν σε όλους από το RummyRoyal.

Burraco

Το Burraco είναι ένα πολύ δημοφιλές ιταλικό παιχνίδι με τράπουλα, όμοιο με την Canasta. Μάθετε τα πάντα για το Burraco game και τη διαδικτυακή εκδοχή του παιχνιδιού στο RummyRoyal.

Κανάστα

Μάθετε πληροφορίες για την Canasta και πώς να παίξετε στην πλατφόρμα παιχνιδιών του RummyRoyal. Η Canasta είναι μια από τις πιο δημοφιλής παραλλαγές του ραμί, ενώ θεωρείται παραλλαγή του Rummy 500.

Τρίπολη

Το Tripoley δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 1930 και έκτοτε αποτελεί δημοφιλή παραλλαγή του ραμί. Περιλαμβάνει τρία άλλα γνωστά παιχνίδια, το ραμί, το πόκερ και hearts. Παίζεται με 2-9 παίκτες, μάρκες, έναν πίνακα παιχνιδιού και μία τράπουλα.

Ράμικαμπ

Ράμικαμπ βασίζεται στο παραδοσιακό ραμί, αλλά χαρακτηρίζεται από δύο διαφορετικά στοιχεία. Το Tiled Rummy παίζεται με πολύχρωμα πλακίδια αντί για χαρτιά και οι παίκτες μπορούν να τους αλλάξουν θέσει και να τα συνδυάσουν σε

Ματζόνγκ

Το Mahjong, που είναι επίσης γνωστό ως Mah jong, Mahjongg, Mah jonhh και Majian, γεννήθηκε στην Κίνα και είναι μια παραλλαγή του κλασικού ραμί. Εδώ, μπορείτε να μάθετε την ιστορία του Mahjong, τους κανόνες και τις διαδικτυακές εκδοχές του.